- Moran tatt ut

Publisert 11/14/2023 av Erlend Pettersen

Rovers har flere unge ute på landslagsoppdrag.

Det er ikke veldig mange Rovers spillere fra førstelaget som er tatt ut på sine respektive landslag. Men ditto gledelig at Andrew Moran er tatt ut på førstelaget til Irland for første gang. Lånespilleren fra Brighton har gjort sine saker brukbart siden ankomsten i august. Irland skal ut i en meget viktig og tøff bortekamp i Amsterdam mot Nederland lørdag. Neste tirsdag er det en treningskamp hjemme i Dublin mot New Zealand. 

Mange hever sikkert noen øyenbryn hvorfor ikke Sammie Szmodics ikke er med i troppen til Irland, men det er pga personlige grunner. Szmodics forlot troppen på forrige samling etter kun kort tid. Irland manager, Stephen Kenny bekrefter at Szmodics ikke kan være borte i 10. dager på grunn av personlige grunner.

Men to unggutter er klare for action. Tom Atcheson skal spille i en UEFA Preparation Tournmanent, i Larne. Det Nord-Irske U-19 laget skal spille tre kamper, en kamp mot Ungarn, Tsjekkia og Portugal. 

Junior Nsangou er tatt ut til Polens sitt U-20 lag som skal spille en treningskamp mot Tsjekkia fredag. Nsangou fant nettmaskene ved forrige landskamp. 

Mange i Sverige var spente om Leo Wahlstedt fikk sjansen på Sverige etter å ha fått spilletid den siste tiden. Men dessverre så ble ikke den sympatiske svensken tatt ut. Fortsetter han å beholde plassen hos oss, er det bare tidsspørsmål før han er med i troppen til søta bror.

Vi ønsker dem alle lykke til!