- Mange managerbytter

Publisert 2/21/2024 av Erlend Pettersen

Det er ikke bare Blackburn som har byttet manager den siste tiden.

Når det nå gjenstår 13/14 kamper av sesongen og nedrykksstreken enten kommer nærmere eller at man har vært under streken over en lengre periode. Da gjøres det ofte noen endringer på managersiden.

Det er ikke bare Blackburn som har gjort endringer i sitt trenerteam.

I dag ble det klart at Millwall henter tilbake sin tidligere manager Neil Harris som har skrevet under en kontrakt som binder han til The Den til sommeren 2025. Millwall sparket Joe Edwards etter kun 19 kamper ved roret etter at de i november sparket Garry Rowett.

Sunderland har nettopp sparket Michael Beale, etter kun 12 kamper. Han tok over for Tony Mowbray som fikk sparken i desember. Mowbray selv har tatt over Birmingham som sparket nåværende Blackburn manager John Eustace for Wayne Rooneymi fjor høst. Sunderland skal kjøre med assistent-løsning ut sesongen. 

Rotherham, Sheffield Wednesday, Queens Park Rangers, Huddersfield, Stoke, Swansea og Plymouth har skiftet managere så langt denne sesongen. 

Fellesnevnerne for alle lagene foruten Sunderland er at alle er i bunnsjiktet av tabellen. Slik situasjonen er nå så kan man konkludere at Rotherham tar turen ned til League One, mens det er helt åpent om de to andre plassene.

Vi får bare håpe at det ikke er Blackburn etter siste serierunde i mai måned.