- Må bli mer stabile

Publisert 11/25/2020 av Erlend Pettersen

Gårdagens flotte seier må etterfølges av mer stabile resultater.

Gårdagens 3-0 seier over Preston er bra, men skal laget krype oppover på tabellen så kreves det en lang rekke med gode resultater. Tidligere denne sesongen så har enkeltkamper hvert bra, men uten av poengene har blitt med hjem. Tiden vi nå går inn i er stort sett med to kamper i uken fram til januar måned og derfor blir det spesielt viktig å plukke mye poeng framover.

Hele Rovers laget har fått mye ros etter gårdagens kamp, men de har fortsatt noe å bevise når det gjelder stabilitet. En del av ustabiliteten skal alle skadene og covid-19 isoleringen ha, men vi så også forrige sesong at laget mislykkes når man skal ta det siste steget.

Ser vi på tabellen så leder Norwich serien med 27. poeng foran Bournemouth med 26. poeng. Begge lagene rykket ned fra Premier League i sommer og har med det fått en god start. Watford som spiller onsdag kveld ligger på sjette plassen med 22. poeng, mens Blackburn ligger nede på en 12. plass med 18. poeng.

Så skal man henge på racet om en kvalifiseringsplass må tre poengene hentes inn fortløpende. Og første mulighet for nye tre poeng er hjemme mot Barnsley lørdag.