- Luton jakter fortsatt Dolan

Publisert 6/4/2024 av Erlend Pettersen

Hva kommer til å skje rundt Dolan i sommer?

I går hadde vi en oversikt over spillere som har en utgående kontrakt til neste sommer. Det var hele 12 mann på listen, men mange av dem har klubben opsjon på ytterligere 1. år slik at man har litt mer tid enn man kunne ha hatt.

Men det er to spillere som klubben utløste opsjonen på denne sesongen. Både Sam Gallagher og Tyrhys Dolan har nå kontrakter som løper til sommeren 2025. Førstnevnte kom det bud på i januar fra Ipswich, men sannsynligheten at de tar opp jakten på han i sommer etter å ha tatt steget opp i Premier League er heller tvilsomt. Men sannsynligheten for at han takker ja til klubbens kontraktsforslag er heller tvilsomt, siden den økonomiske rammen er lavere.

The Mirror skriver at Luton fortsatt er interessert i å få signert Dolan. De forhørte seg nå i januar uten at Rovers kom med noen klare indikasjoner på at han var til salg. De hentet Thomas Kaminski i fjor sommer, etter en lang sommer før de hostet opp de pengene som Blackburn krevde. Det kan fort bli en slik situasjon i sommer også. Rovers må vurdere å gi slipp på han nå i sommer, hvis indikasjonene fra han og agenten at de ikke er interesserte i å forlenge. 

Spilleren har holdt på i over 1.5 år med praten rundt en ny kontrakt. Det er ikke bare i staten at ting tar tid.

Hva mener du klubben bør gjøre?