- Kun seier var viktig


Publisert 24.11.2019 av Øystein Thorsen
Mowbray bruker ikke tid på stilkarakterer.

Det ble som kjent tre poeng på Ewood lørdag ettermiddag, da Championships svakeste motstander kom på besøk. Dessverre ble verken kamputviklingen eller resultatet som supporterne ønsket seg, men av og til er en seier det eneste viktige - uansett hvordan man vinner. 

Laget har hatt en tung periode med diverse utfordringer, blant annet i form av at visse sentrale spillere har blitt utilgjengelige, spesielt da i det tynnslitte forsvaret vårt. Samtidig har andre spillere - som burde være kapable til å dra sin del av lasset - ikke levert som forventet. 
For et lag der ting ikke sitter helt som de skal, kan denne typen av seier være noe å bygge på. 

- Det handlet kun om å få tre poeng i dag. Det var det vi hadde snakket om i forkant av kampen, sa Mowbray etter kampslutt, i følge Lancashire Telegraph.
- Det var en farlig kamp. Jeg har sett Barnsley tre, fire ganger og jeg må si at de er et ganske godt lag, og jeg liker måten de spiller på. 
Før dommeren blåste i fløyta hadde kampen alle mulige varsellamper lysende, men selv om det til tider var jevnt på resultattavla dro Blackburn det lengste strået. 
Måten det ble gjort på hadde Mowbray ingen kommentarer til - noe som er forståelig. 

For i likhet med supporterne kunne Mowbray se at hans utvalgte til tider lå tynt an. Ikke minst forstår spillerne at de i perioder ikke var med på notene. 
Men de vant allikevel, og hele tre ganger klarte de å ta ledelsen. 
Slikt kan bidra til å gi tro, og ikke minst revansjelyst til å vinne neste gang også - men da på en mere overbevisende måte. 

Det er ikke en veldig vågal påstand å hevde at laget ikke har allverdens med selvtillit om dagen. Resultatene og måten visse kamper har sett ut den siste tiden bidrar til dette. Da er det godt at man i det minste klarer det grunnleggende.
Å vinne.
Når den biten er på plass kan man gå videre og se hvordan neste kamp kan gjennomføres på en mere kontrollert måte. Allerede onsdag får vi svaret på om Mowbray & Co kan ta nye steg - i rett retning. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: