- Kritisk måned framfor oss

Publisert 01.11.2020 av Erlend Pettersen

November er en måned det det bør plukkes mye poeng. Vi har tatt en titt på programmet.

I går oppdaterte vi dere lesere på hva oktober måned gav oss av poeng og spill. Det var ingen hyggelig lesning, men siden halloween feiringen nå er over så satser vi på at november gir oss mer hygge i høstmørket. Slik ser programmet ut:

  • Tirsdag 3. november klokken 20:45: Blackburn v Middlesbrough, vises på viaplay. NB! Sendes ikke på iFollow Rovers eller på lineær-tv.
  • Lørdag 7. november klokken 16:00: Blackburn v Queens Park Rangers, vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 21. november klokken 16:00: Luton v Blackburn, vises på iFollow Rovers.
  • Tirsdag 24. november klokken 20:45: Preston v Blackburn, vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 28. november klokken 16:00: Blackburn v Barnsley, vises på iFollow Rovers.

Skal Rovers forbedre den nåværende 14. plassen på tabellen, så bør det plukkes godt med poeng denne måneden. Vi starter allerede tirsdag når Middlesbrough tar turen til Ewood Park. Teeside laget har startet sesongen godt og ligger med det på en 5. plass på tabellen. Sånn situasjonen er denne søndagen så ser det ut som om Mowbray må unnvære hele 12. spillere til denne. Med det i bakhånd tror vi at det ender uavgjort.

Til helgen er det ny hjemmekamp når ustabile QPR tar turen. Forhåpentligvis er det en del spillere tilbake til denne, og denne må vinnes. Forhåpentligvis så vil landskamppausen gjøre laget godt foran de tre siste kampene denne måneden. Det som er spennende å se om symptomene på korona-viruset vil øke i omfang. 

Etter pausen er det to bortekamper. Den første er borte mot Luton som man tapte begge kampene i mot forrige sesong. Hjemmelaget har startet bra, men dette er et lag man skal slå. BRSCN tror på tre poeng. I midtuken etter gjester vi rivalene Preston. Vi har slitt en del mot dem de siste sesongene, og vi tror at vi vil slite også i år. Dessverre så tror vi at vi taper nok en gang på Deepdale.

November sitt siste oppgjør er hjemme mot Barnsley. Der skal det være tre poeng og det tror vi at vi klarer å hente. Summerer vi opp vårt november tips så tar 10. poeng av 15 mulige poeng. Så får håpe at guttene i blått og hvitt motbeviser oss i en positiv retning når vi skriver desember måned.

Hva tror du? Ta diskusjonen i vårt forum eller i våre sosiale plattformer.

Up the Rovers!