- Jeg trengte Darragh på banen

Publisert 2/15/2018 av Erlend Karlsen

- Tony snakker om Pompey kampen.

Blackburn manager Tony Mowbray har lagt om til 3 bak i de to siste kampene Rovers har spilt, men han vil selv ikke henge seg for mye opp i formasjoner og systemer.

"Jeg trengte Darragh på banen, jeg kunne også byttet han innpå som høyreback i et direkte bytte med Nyambe. Men jeg så en mulighet for å få Darragh i gang med engang, fordi han er en viktig spiller for klubben. Vi la om til 3 bak i sist kamp også (mot Oldham) så det var ingen stor dramatikk bak det, fordi vi har spilt i den formasjonen før og spillerne vet oppgavene deres. Jeg følte at det var den rette tingen å gjøre, om det hjalp vet jeg ikke, men vi fikk i hvert fall jobben gjort. Det var flott at Lenihan kom tilbake, han har vært ute siden første seriekamp. Han har jobbet hardt for å komme tilbake og det var storartet at han fikk vise frem seg frem og han vil bare styrke oss fremover."

Mowbray snakket også litt om det røde kortet til Lewis Travis :

"Først og fremst vil jeg si at gutten er en veldig dedikert fotballspiller. Jeg kan si det samme som jeg sa til fjerdedommeren, at dette var ikke noe han gjorde med overlegg, men Travis er en spiller som gir alt. Han vil vinne hver five-a-side og hver tackling.
Jeg er sikker på at det er ingen som er mer lei seg en Lewis selv. Han har spilt seg opp igjennom U-23 laget og har fått en sjanse, så dette er litt trist for han."



Lewis Travis utvist etter en heftig tackling i Vinnie Jones stil.