- Jeg er sterkere enn før

Publisert 18.06.2020 av Øystein Thorsen

Dack kommer med oppdatering på opptreningen.

Det var et skikkelig skudd for bauen når Dack ble skadet på lille julaften, og det ble snart klart at en av Blackburns aller viktigste spillere var satt ut av spill for lang tid framover. Siden da har det kommet positive oppdateringer, og i dag kommer Dack med ny beskjed om hvordan opptreningen går.

Ikke bare har angriperen gått inn i skadeperioden svært offensivt og inspirert, nå kan han også melde om at den positive innstillingen har gjort at han er sterkere og raskere enn før.
Dack sier i et intervju i dag at han er en bedre idrettsutøver enn han var før.

- Det har handlet om å angripe dette riktig fra starten av. Sammen med fysioterapeutene har planen min vært å opptre som en skikkelig utøver, snarere enn "bare en skadet spiller", forklarer Dack.
Dermed har det aldri vært et alternativ å sitte passiv i sofaen i ni måneder. 

Kneet i seg selv har reagert veldig bra på behandlingen, til og med bedre enn det kirurgen hadde ventet, skriver Lancashire Telegraph
- Kirurgen har ikke hatt noen ankepunkter. Han ønsker å gjennomføre en kontroll før jeg begynner å trene, bare som en ekstra sjekk. Målet er å være tilbake til neste sesong starter
Uansett om vi ikke vet nøyaktig når neste sesong starter er det uansett raskere enn hvordan disse skadene bruker å utfolde seg, så Dack har jobbet godt

Men det må vektlegges at vi snakker flere uker fram i tid før det blir aktuelt å sparke ball. Uansett er det veldig positivt å se 26-åringen så fornøyd som han tross alt fremstår i intervjuet. 
- Skaden har forandret hvordan jeg ser på ting. Og jeg føler meg sterkere enn noen sinne. Alle testresultatene jeg har fått viser at jeg er i bedre fysisk form enn jeg noen gang har vært, avslutter Dack og sender med det en advarsel til motstanderne. 
Nå gjenstår det bare å se hvilken divisjon Dack skal angripe når han endelig vender tilbake til gresset...