- I samtaler med McFadzean

Publisert 5/10/2024 av Erlend Pettersen

Men 37 åringen fra Yorkshire har flere beilere.

Nå som sesongen er over har man allerede begynt å tenkt neste sesong. Rovers har ikke offentligjort listen over statusen til de spillerne som er ute av kontrakt. Fristen er 18. mai i følge EFL. 

Men noe har lekket ut i media allerede. 37 åringen Kyle McFadzean kom inn i januar for å få inn litt mer rutine i et Rovers-mannskap som slet fælt. Kyle har gjort sine saker meget så bra, slik at John Eustace gjerne ser at han blir md videre. Til Lancashire Telegraph så bekrefter Kyle at han er i samtaler med klubben om en forlengelse av kontrakten som utløper 30. juni. I tillegg så har han fått tilbud fra flere klubber fra sine hjemtrakter, Yorkshire. 

Han føler at han har mye å gi og en god pre season så føler han at han har noe å gjør ei en startellever for Eustace også i 2024/25 sesongen. Vi tar jo med at Scott Wharton er ute storparten av kommende sesong.

Det er også ventet at klubben løser ut opsjonene til Dolan og Gallagher. Klubben vil neppe la dem gå gratis i sommer når man heller kan få noen kroner hvis man vil selge spillerne. Både Dolan og Gallagher har blitt tilbudt nye kontrakter uten at de har takket ja. Spesielt lønnen til Gallagher er høy. Og ser man på målpoeng snittet hans er det ikke mye å skryte av.

Det blir nok en gang en spennende sommer i og rundt klubben. Er fortsatt mye som er uvisst rundt klubben.

Sesongkort salget til neste sesong er heller ikke startet.

Så tar vi til slutt med at John Eustace har fått en bot etter sitt røde kort hjemme mot Coventry. Han må betale £2500 i bot, men slipper suspensjon.