- Hva skjer i januar?

Publisert 11/13/2021 av Erlend Pettersen

Det kommer til å skje en del på ut fronten i løpet av januar måned.

Når overgangsvinduet åpner ved nyttår så kommer det til å bli mange tunge valg klubben må gjøre. Flere førstelagsspillere er på utgående kontrakt, og skal man få noe igjen for spillerne så må de selges i januar. Det virker lite sannsynlig at flere av de signerer nye kontrakter.

Kaptein Darragh Lenihan ønsker seg til Premier League, Joe Rothwell var sterkt ønsket av Steven Gerrard i Rangers, men Gerrard har tatt over manager jobben i Aston Villa. Hvor sterkt ønsket er Rothwell nå?

Ryan Nyambe er også en spiller som ser for seg en annen tilværelse enn Ewood Park neste sesong. Når det gjelder Ben Brereton Diaz, så har klubben en opsjon på ytterligere ett år, men klubben jobber hardt for å få forlenget kontrakten med vår toppscorer. Thomas Kaminski er i samme situasjon.

Vi har tidligere skrevet at Joe Rankin-Castello har en utgående kontrakt, men det stemmer ikke. Han signerte en ny kontrakt tilbake i juni som holder han til klubben til sommeren 2024. I tillegg så har Johnson, Davenport, Carter, Eastham, Butterworth og Magloire utgående kontrakter.

Når det gjelder flere av ungguttene så er det ventet at flere spillere vil få prøve seg på noen låne opphold. Dette gjelder spesielt for Butterworth, Carter og Maglorie.

En spiller som kan bli solgt er Harry Chapman som er på utlån til Burton. Spilleren virker ikke til å ha det siste lille for å ta Championship nivået. Låne spiller Leighton Clarkson har fått lite med spilletid, så muligheten at han vender hjem til Liverpool er sannsynlig. 

Som dere ser av oversikten så er det mange mulige scenarioer som kan skje i januar vinduet. Nå har man kun skrevet om de som er kanskje på vei ut. Skal noen ut så må noen inn. 

Skal det bli et aktivt januar vindu denne gangen? Ta diskusjonen i vårt forum.