- Flere skader

Publisert 10/20/2021 av Erlend Pettersen

Skadefrekvensen stopper ikke opp.

Etter gårdagens 1-0 tap i London borte mot Queens Park Rangers, er det i dag tilbake til treningsanlegget for å slike sårene etter det noe skuffende tapet. 

Som dere har lest om tidligere så har Rovers slitt med en del spillere ute med skader. Når man tror at skadesituasjonen letter kommer det nye skader. Og i dag er det ikke noe unntak.

Lewis Travis måtte gå av midtveis i den første omgangen etter å blitt skadet i en duell. Harry Pickering som akkurat er tilbake fra skade ble igjen i garderoben etter pausepraten. Travis fikk et kne i leggen og er med det stiv i muskulaturen å er med det usikker foran lørdagens tøffe batalje hjemme mot Reading Når det gjelder Pickering pådro seg en strekk skade, og er med det ventet at han er ute for en lengre periode. 

Skal man se på det positive så er Scott Wharton snart tilbake på banen etter akillesskaden han pådro seg i desember i fjor. For Bradley Dack er februar eller mars som er målet. 

Rovers medisinske personell får noen travle dager foran seg når man vet at Gallagher, Dolan, Khadra og Poveda har slitt med småskader.