- En kamp vi burde vunnet


Publisert 27.12.2019 av Erlend Pettersen
En skuffet Blackburn-manager som snakket med pressen etter gårdagens uavgjort.

Andre juledag oppgjøret hjemme mot Birmingham gav ikke de tre poengene som de blåhvite fra Lancashire hadde ønsket. I stede så ble det poengdeling og to tapte poeng i kampen om en kvalifiseringsplass.

Tony Mowbray var misfornøyd etter kampen og mente at hjemmelaget rotet bort seieren noe stemningen i garderoben bar preg av:

- Vi alle er skuffet. Jeg er det og det samme er spillerne. De to uavgjort resultatene var ikke det vi gikk for, uansett hvem vi hadde møtt. Men ingen av lagene gir deg noe i denne divisjonen, forteller Mowbray til Lancashire Telegraph.

- Wigan kom hit som bunnlag og de kjemper for livet og de har nå strake uavgjort resultater. Birmingham var revansjesultne etter å tapt 3-0 borte mot Hull. 

- Men i sum hadde vi ikke nok kvalitet og tempo for å bryte dem ned. Vi skapte alt for få sjanser, sier en ærlig Mowbray.

- Vi traff treverket i begge kampene og med litt mer hell så kunne vi stått her i dag med seks poeng. Defensivt så ser vi bedre ut, men det var et unødvendig straffespark å gi bort. 

- Vi gav ikke bort mange sjanser og jeg satt ikke der å var livredd når de gikk framover. Men det var en tett kamp, avslutter Mowbray.

Juleperioden er en tøff periode der man får bruk av hele stallen. Allerede søndag er det ny kamp når vi reiser til Huddersfield i det som er kalenderårets siste kamp. Kampen får du sett på Viasport 2 eller Viaplay. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: