- En god periode

Publisert 2/17/2020 av Erlend Pettersen

Vi kan se tilbake på en god periode for Blackburn.

For fire uker sider tok vi en gjennomgang på programmet fram til nå og vi spådde at Rovers skulle klare å skaffe seg 9. poeng i denne perioden. Rovers motbeviste oss og tok hele 10. poeng. Slik så perioden ut:

• Blackburn v Queens Park Rangers, 2-1, seier.
  • Middlesbrough v Blackburn, 1-1, uavgjort.
  • Blackburn v Fulham, 0-1, tap.
  • Blackburn v Hull, 3-0, seier.
  • Charlton v Blackburn, 0-2 seier.

Rovers startet oppskriftsmessig perioden med å slå QPR på hjemmebane. Kampen etter tok vi et heldig poeng borte mot Middlesbrough, selv om det var vi som tok ledelsen. Hjemmekampen mot Fulham ble vi for feige og passive og tapte kampen knepent. I midtuken etter så slo Rovers guttene tilbake med en flott 3-0 seier over Hull, før man i helgen slo Charlton i sin egen lekegrind.

Skulle man pirke på noe så må det være hjemmekampen mot tredjeplasserte Fulham der man aldri fikk satt gjestene under trykk og ble straffet av ligaens toppscorer, Mitrovic.

Nå ligger Blackburn på en 8. plass og har med det heng på en play off plass når det nå gjenstår 13. kamper.

I morgen skal vi se framover og se på kampoppsettet for de tre kommende ukene.