- En farlig kamp, sier Mowbray

Publisert 11/10/2018 av Øystein Thorsen

Ingen på Ewood tar lett på møtet med Rotherham.

Mowbray & Co tar i mot Rotherham om kun et par timer. Målet er å innkassere den tredje strake hjemmeseieren, mot et lag som ikke har vunnet på bortebane på de 33 siste forsøkene. 
- Jeg bedømmer dette som en farlig kamp, sier Mowbray til Lancashire Telegraph.

Spesielt formkurven til Rotherham - som ikke har tapt på de siste fire - er grunn til uro, og Mowbray løfter særlig fram seieren over Swansea forrige helg. 
- Vi har selv fått merke hva som bor i Swansea, så at Rotherham vant mot dem sier noe om hva som bor i det hardtkjempende laget
Det skal tillegges at Rotherham kunne snu det oppgjøret takket være to mystiske straffer helt på tampen av kampen.

Alle med hjerte for Blackburn håper nå på en reprise av forrige gang vi sto innfor landslagspause: da ble Bolton beseiret, og vi vil gjerne ha en ny trepoenger å suge på i de to ukene med Championship-opphold som vi har foran oss. 

Skal det skje gjelder det å finne fram marginene fra forrige runde, der QPR ble slått med 1-0.
Og aller helst hever laget lista, for det var omtrent bare resultatet som var godkjent i akkurat den bataljen, som Mowbray beskrev som "stygg" og "forferdelig". 
- Det var ett tett oppgjør der vi hadde litt flaks, men vi vet at vi ikke kan håpe på flaks og marginer i hver kamp. Vi ønsker å fortjene seierene vi får. 

16:00 sparkes oppgjøret i gang og vi håper gutta kan gi Rotherham en oppvisning, og samtidig forlenge deres dårlige bortestatistikk.