- Dagen derpå

Publisert 2/18/2021 av Erlend Pettersen

Rovers slikker sårene etter tre strake tap.

Dagen etter det tredje tapet på rad så ropes det både høyt og lavt i sosiale medier rundt Rovers- sin form status og framtiden til Blackburn-manager Tony Mowbray.

Man trenger ikke å lete lenge etter negativitet i sosiale medier eller i diverse forum. Også vårt eget forum tar mer og mer et standpunkt at Mowbray må takkes av for innsatsen.

Hva som er rett kan man egentlig bare spekulere i, men fotball bransjen er resultat basert så det kan ikke ta lang tid før resultatene må komme. Rovers ramlet ned til en 12. plass på tabellen, ti poeng bak Bournemouth som ligger på den berømte sjetteplassen. Det er 17. kamper igjen og 51. poeng å kjempe om, så det er fortsatt mye å kjempe for. Ikke minst for å holde de lagene bak oss unna. Det er bare 11. poeng ned til nedrykksstreken.

En legende har i dag gått ut å manet supporterne å stole på den jobben Tony Mowbray holder på med. David Dunn sier dette rundt situasjonen i klubben til LancsLive:

- Tony Mowbray er den som har fått klubben tilbake sammen med supporterne. Fotball har som forventet nedturer og oppturer, men i mine øyne så er han den rette mannen for klubben. La oss stå sammen og være det laget man alltids har hvert, er Dunn sine ord til avisen.

- Alle har rett til å si sine meninger, men dette mener jeg.

Neste kamp er allerede lørdag og da venter Nottingham på bortebane. Vi får bare håpe at Mowbray, trenerapparatet og spillerne finner fram til de knepene som gir oss poeng framover. Mye er sagt og ment angående Mowbray, men spillerne må se seg selv i speilet for det de har levert ute på banen de siste ukene er begredelig.

Hva mener du?  Forumet finner du her.