- Dack i hus


Publisert 20.05.2020 av Erlend Pettersen
Bradley Dack kan nå fortsette opptreningen sammen med det medisinske apparatet på Brockhall.

Etter at covid-19 pandemien stengte alt av fotball, måtte også Bradley Dack forlate treningsfeltet for opptrening hjemme med god oppfølgning av medisinske apparatet via digitale plattformer.

Men i dag kunne Dack endelig returnere til treningsfeltet etter at klubben har gitt grønt lys samråd med det engelske myndigheter. Rovers har i dag hatt møte med EFL angående oppstart av treninger igjen fra mandag. Det er ventet en avklaring de nærmeste dagene. Dack har hatt flott framgang etter kneoperasjonen og er ventet spilleklar i løpet av oktober, men ventet tilbake i trening tidligere.

Det har nå godt 16 uker siden operasjonen i kneet, mens det er 18. uker siden han kunne gå med krykker og den lange opptreningsperioden startet. Det var først ventet at han var tilbake ved juletider, men opptreningen har godt veldig bra og er nå i rute for å rekke seriestarten i 2020/21 sesongen.

Som en kuriositet så har Dack startet opp igjen å spille golf, noe som hjelper godt på humøret i følge han selv.

Ingenting hadde vært mer hyggelig om Dack hadde stilt til start i serieåpningen fullt rehabilitert og i kjempeslag. Og kanskje da som Premier League spiller? 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: