- Avgjørende måned

Publisert 05.02.2021 av Erlend Pettersen

Nå skal Rovers mannskapet opp til eksamen.

Januar måned ble en bra måned som dere kunne lese i en tidligere artikkel på BRSCN.no. Når man nå er godt inne i februar måned er det på tide å se hva man har i vente den kommende måneden. Selve måneden er kort, men i Championship har de klart å smette inn hele seks kamper. Skal Rovers henge med i topp seks kampen må februar sope inn poeng.

Slik ser herligheten ut for februar måned:

  • Lørdag 05. februar; Queens Park Rangers v Rovers klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.
  • Fredag 12. februar; Rovers v Preston klokken 20:45. Vises på Vsport2 og viaplay.
  • Onsdag 17. februar; Barnsley v Rovers klokken 20:45. Vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 20. februar; Nottingham F v Rovers klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.
  • Onsdag 24. februar; Rovers v Watford klokken 20:45. Vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 27. februar; Rovers v Coventry klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.

NB! Kamper kan endre tidspunkt grunnet TV.

Spådommen

Som dere ser av oversikten så starter måneden rolig med kun en kamp i uken, før siste halvdel gyver løs med midtuker kamper i tillegg. Måneden braker løs med bortekamp i London når man gjester QPR. Hjemmelaget kommer fra en sterk borteseier mandag over Watford, så det blir en meget tøff batalje som vi tror ender med poengdeling.

12. februar tar vi i mot rivalene Preston til TV-sendt oppgjør som sendes på Vsport plattformen. Vi slo dem 3-0 borte, og har troen på nye tre poeng. Den tredje kampen er borte mot overraskelses laget Barnsley. Vi har slitt voldsomt på Oakwell de siste sesongene, noe vi tror skjer også denne gangen. Dessverre tror vi at det ender med tap.

Den berømte kjerringa på snus etter tapet på Oakwell når vi gjester Nottingham på bortebane. Hjemmelaget har slitt i år, men slo oss på Ewood i fjor høst etter å flakset inn 1-0 målet på overtid. Vi tror på det ene poenget denne lørdagen.

Etter to bortekamper venter to kamper på "åkeren" Ewood. Først ut er Watford som har slitt noe i det siste og her tror vi på en hjemmeseier. Det samme tror vi på månedens 27. dag når Coventry gjester Ewood. Tony Mowbray feirer fire år i jobben den 22. februar.

Mange av våre lesere vil sikkert mene at vi er veldig forsiktige i våre spådommer, men vi har enda et stykke å gå til man ser noe som kalles stabilitet. Derfor tror vi at det plukkes 11. poeng av 18. mulige denne måneden. Hva tror du?

Så får det være opp til Tony Mowbrays mannskap å bevise noe annet.