– Et strålende lag å være en del av

Publisert 10.11.2020 av Fredrik Schjesvold

iFollow Rovers har snakket med Ben Brereton om sesongen og moralen i spillergruppa.

21-åringen har startet sesongen bra med fem målpoeng (to mål og tre assist) allerede i årets Championship, og det er fire målpoeng mer enn hva han presterte i fjorårets sesong. Brereton har fått mye tillit av Mowbray, og denne sesongen har angriperen startet samtlige ligakamper.

Som et tegn på hans gode sesongstart kom han med i Championships "Team of the Week" sammen med lagkamerat Adam Armstrong for prestasjonen mot QPR i helga. 

– Det er et strålende lag å være en del av, og det er et veldig bra samhold i spillergruppa. Jeg tror dette samholdet vil vise seg utover i sesongen, sier han til iFollow Rovers.

– Jeg er veldig fornøyd med min egen start på sesongen. Jeg har spilt mange kamper og jeg er takknemlig for mulighetene som har kommet, fortsetter han.

I flere av kampene i høst der Rovers har tapt poeng, så har det likevel til tider vært meget bra spill. Slik føler Brereton det også.

– Vi har hatt noen glimrende prestasjoner, og fotballen vi spiller er veldig bra. De nye signeringene har tilført laget kvalitet, og det er en tropp som kan konkurrere om topp 6.

Brereton har notert seg 58 kamper for Rovers siden han kom fra Nottingham Forest i august 2018.