Ønskelig med flere spillere

Publisert 24.09.2020 av Erlend Karlsen

- Men Mowbray vil ikke spørre Venky's om mer penger akkurat nå.

Blackburn sjef Tony Mowbray ønsker seg mer spillere, men synes at det ikke er et passende tidspunkt å spørre om mer penger akkurat nå.

Med tanke på at det ikke ble gitt tillatelse for tilskuere fra 1 oktober heller så ønsker Mowbray ikke å spørre om mer penger for øyeblikket. Innslipp av publikum kunne jo gitt en liten boost på den økonomiske siden, men det skjer altså ikke.

"Jeg har fortalt eierne at vi begynner å nærme oss nå med tanke på å få satt sammen et solid lag. Men det er tøffe tider og jeg ønsker ikke å mase om mer penger akkurat nå for få inn de siste spillerne jeg føler vi trenger." Kunne Mowbray fortelle til LT.

Det er ventet at Rovers fortsatt ønsker seg en backup keeper, venstreback og midtbane. Midstopperplassen virker mindre kritisk nå da det ser ut som man tenker å beholde Derrick Williams.

Når man snakker om midtstoppere så er det ventet at Daniel Ayala ikke er aktuell for å spille kamp før tidligst om 2-3 uker. Ayala har ikke spilt fotball siden 1 januar og trenger nok litt tid for å komme seg i kampform igjen.