Spurr ønsker å bli på Ewood

Publisert 5/16/2016 av Øystein Thorsen

Backen er én av åtte med utgående kontrakt.

Som Duffy uttalte tidligere er det mye usikkerhet i spillergruppa i forhold til hva som skjer videre med troppen. Hvem får fornyet kontrakt, hvem må gå?
Relevante spørsmål som alle, ikke minst spillerne selv, ønsker å få svar på snarest.

I tillegg til Tommy Spurr er det Simon Eastwood, Matt Kilgallon, Chris Taylor, Lee Williamson, Simeon Jackson, Chris Brown og Nathan Delfouneso som kan forlate klubben 1. juli. Lancashire Telegraph minner om at forskjellen mellom Spurr og de øvrige er at han spilte relativt fast på laget etter å ha tatt venstrebacken tilbake fra Markus Olsson i januar. 
Markus Olsson ble i og for seg solgt da, så man kan stille spørsmål ved hvor stor prestasjon det var "å ta tilbake" plassen i laget.

28-årige Spurr har fått beskjed om at den foreløpig ukjente nye manageren kommer til å bestemme om forsvarspilleren skal få ny kontrakt eller ikke. Dette opplever Spurr naturlig nok som frustrerende.
- Det er en merkelig følelse å ikke vite, men jeg tror det blir en avklaring i løpet av et par uker. Jeg vil gjerne fortsette, og være en del av noe bra, sier Spurr, som gikk glipp av de syv siste kampene av sesongen på grunn av en lei akilles.

Utifra skadehistorikk på Spurr spesielt, og sportslige bidrag generelt på de syv øvrige, er det langt fra sikkert at mange av dem får fornyet tillit. Men det gjenstår som sagt å se. Imens får vi håpe at det er hold i Spurr sitt estimat på avklaring innen to uker. 
Med tanke på at klubben har visst om Lamberts avgjørelse i snart seks uker er det på høy tid at en ny manager snart presenteres.