Wharton med ny kontrakt

Publisert 7/19/2018 av Kristin Kongsjorden

Scott Wharton signerte i går en ny langtidskontrakt med klubben. Den talentfulle stopperen er meget godt fornøyd med å bli værende i tre nye år.

20-åringen signerte ny treårsavtale mindre enn 12 måneder etter at han sist fikk kontraktsforlengelse. Den unge stopperen blir belønnet for fremgangen han har vist, og det er ingen tvil om at han står høyt i kurs i klubben. 

Wharton var på et vellykket låneopphold hos Lincoln siste del av fjorårets sesong, og fikk der mye førstelagsfotball, og klarte nesten å bidra til opprykk via play-off for League Two-klubben. Det er foreløpig uvisst om han blir lånt ut eller ikke kommende sesong, men spilleren selv har uttalt til Lancashire Telegraph at det er viktigere å få spilt førstelagsfotball, enn hvem han spiller for. 

- Jeg er fortsatt ung, jeg lærer fortsatt og er sulten etter å bli en bedre spiller. Målet mitt er å spille 30 eller 40 kamper neste sesong, enten her på Ewood Park, eller et annet sted på utlån.

Den talentfulle stopperen skal være meget godt fornøyd med å ha signert en ny langtidskontrakt med sin barndomsklubb. 

- Jeg er veldig glad for å forplikte meg til tre nye år med klubben. Jeg kunne ikke hatt det bedre her. 

Wharton var med førstelaget til Østerrike tidligere i sommer, og har vært involvert i begge lagets treningskamper så langt. Han startet kampen mot Hibernian, og kom inn og spilte andreomgangen mot Port Vale. 

Kanskje får vi se Wharton i aksjon igjen mot Liverpool senere i kveld?