Waggot håper på godt billettsalg


Publisert 02.06.2018 av Øystein Thorsen
Det handler naturligvis om økonomien i klubben.
27 600 tilskuere var tilstede på Ewood i sesongens siste kamp, for å feire opprykket til Championship. Nå håper CEO Waggott at entusiasmen varer såpass lenge at minst 10 000 sesongbilletter kan selges. 
Lancashire Telegraph skriver at målet er ambisiøst, delvis fordi publikumsnittet forrige gang vi var i Championship lå på 12 688.

Men stemningen i og rundt Blackburn er en helt annen nå, sammenlignet med Owen Coyle og bunnstrid.
Jeg har satt ett ambisiøst mål for billettsalget, innrømmer Waggott, som blant annet håper at noen spennende signeringer kunngjøres snart, slik at interessen rundt klubben - og billettsalget - forsterkes ytterligere.

- Vi har allerede nådd 25% av målet, avslører direktøren og forklarer videre at klubben er helt avhengig av å få så mange fans som mulig inn på Ewood. Heldigvis får økonomien hjelp av TV-penger i Championship. Rundt 7 millioner pund bidrar på inntektssiden, i tillegg til billetter og slikt man finner i Rovers Store.
I sammenheng med dette blir vi minnet på det velkjente Financial Fair Play-regelverket.

Blackburn rapporterte sist ett underskudd på 4 millioner, men klubben er ikke i nærheten av problemene vi så mellom desember 2014 til desember 2015, da klubben ikke fikk kjøpe spillere. 
- Vi følger FFP, med begrensningene som ligger i regelverket, men samtidig har vi rom til å bevege oss på spillermarkedet, forsikrer Waggott.
Og direktøren har, som allerede antydet, forventninger til markedet og overganger i sommer
- Vi har en suveren avdeling som jobber med rekrutteringer, og vi har allerede pekt oss ut spillere som vi ønsker oss. Samtidig har eierne tillit til Mowbrays avgjørelser, avslutter CEO Waggott, på en måte som gjør at man litt forsiktig kan begynne å tro på en spennende - og tilfredsstillende - overgangsommer. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: