Vi hyller frivilligheten


Publisert 12.10.2019 av Erlend Pettersen
BRSCN er frivillighet. Og uten den så stopper supporterklubben og spesielt en veteran i BRSCN miljøet har fått en ekstra påskjønnelse.

Som dere vet så er BRSCN en frivillig organisasjon der alle våre medarbeidere stiller opp gratis for å gi akkurat deg noe i og rundt Blackburn Rovers. Uten våre medarbeidere så hadde ikke BRSCN hvert der vi er i dag; en liten supporterklubb med sunn god økonomi som gir våre medlemmer og det norske fotballfolket nyheter og en samlingsplass om Rovers fra et norsk perspektiv. Tilhørighet.

Vi i styret kan aldri få gitt nok ros til alle våre medarbeider som gjør en flott jobb for BRSCN. Men i denne nyheten så vil vi gi deg som leser en mulighet til å bli bedre kjent med en veteran i nyhetsteamet vårt: Øystein Thorsen.

Øystein har skrevet nyheter for BRSCN i over ti år og for å takke han for det fikk Øystein i sommer en valgfri trøye som en takk for flott innsats for alt han har gjort og for det videre arbeidet for oss. Vi ville gjerne ha noen ord fra mannen som vi hyller i denne artikkelen, men beskjeden som sørlendinger flest så ville han ikke ha noe mer oppmerksomhet en høyst nødvendig. 

Men en ting ville han si til dere alle. Uten frivillighet og dugnad så ville ikke supporterklubben kunne leve og der av så håper Øystein at det vil komme inn flere medarbeider som vil løfte klubben videre. Drømmen er å få medlemsbladet Uncle Jack`s opp å gå igjen.

Men skal det bli en realitet trenger BRSCN flere bidragsytere for å klare å holde oppe arbeidet så man ikke brenner opp tid og motivasjon til de som bidrar. For oss i styret så skal ikke det å bidra for oss bli en byrde, men noe som gir noe tilbake.

Som medarbeider i BRSCN så får du muligheten til å utvikle supporterklubben videre og ønsker akkurat du å bidra? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Med dette så ønsker vi i styret å takke dere alle for den meget viktige jobben dere legger ned. Tusen takk!

 Mvh, styret i BRSCN 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: