Uinteressant avslutning på januarvinduet


Publisert 01.02.2019 av Øystein Thorsen
Kun noen unggutter som forlot Ewood, ellers gikk man stille i gangene.
Det var forventet at Mowbray kom til å forsterke angrepsrekka før transfervinduet skulle rekke å bli stengt, men slik gikk det ikke. Allerede i ettermiddag kunne sjefen helle kaldt vann i gryta til de som var som mest håpefulle. 
Det skulle vise seg at den eller de spillerne som man var interessert i var verdsatt på et helt annet nivå enn hva Mowbray mente var rimelig

Noen overganger skulle det allikevel bli, eller egentlig bare avganger, og da kun i forbindelse med unggutter som aldri eller sjelden har fått smake på førstelagsfotball. Av disse er kanskje Willem Tomlinson det mest kjente navnet. Ti ganger kunne han ikle seg førstelagsdrakta, i løpet av sine ti år i klubben, men sammen med Okera Simmonds måtte Tomlinson i dag notere at kontrakten hadde blitt oppløst, og begge forlater nå klubben på free transfer. Samtidig har keeper Ollie Byrne sluttet seg til Stevenage på permanent basis, etter først å ha blitt lånt ut. 

Dermed er Harry Chapman den eneste senior-signeringen i januar, hvis man ikke regner Brereton som egentlig allerede var på plass. Mens noen unggutter altså forlot klubben har ett par nye blitt vervet. Senest i går ankom Louie Annesley, en 18 år gammel midtstopper som har bakgrunn fra Chelsea og som allerede har representert sitt fosterland Gibraltar tre ganger.
Av seniorene er det kun Paul Downing som har forsvunnet, dog kun på lån - til Doncaster.

Som Mowbray sa tidligere i ettermiddag: Dette gir gutta muligheten til å uforstyrret fortsette i samme sporet, og særlig spillere som Nuttall og nevnte Brereton har større mulighet til å vise seg fram, enn om for eksempel en Assombalonga eller lignende hadde dukket opp i tolvte time.  


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: