U23 møter Liverpool i kveld

Publisert 10/25/2021 av Øystein Thorsen

Det betyr minutter på veien tilbake for Wharton og JRC.

En ny oppgave venter for gutta til Mike Sheron. De er noe forsvaket da Sam Burns og Jack Vale har gått på lån, og de har talentet Zak Gilsenan ute med den fryktede ACL-skaden, samme som Dack kjenner så altfor godt til.
Derimot forsterkes laget av Wharton og JRC som jobber seg tilbake til kampform.

Det var under landslagsoppdrag for Irland at Gilsenan ble skadet, så hans utvikling må dessverre vente en stund. Men den enes død er den andres brød, så en spiller som Harry Leonard blir antageligvis å finne i angrepet. En vanskelig prøve for Leonard, som har vist seg skikkelig fram på U18, men som også har scort for U23.
Det er bare en måte å lære på, så vi håper unge Harry får en god leksjon mot Liverpool.

De rødkledde stiller trolig uten særlige forandringer etter 3-0-seieren over Arsenal sist, som for øvrig var deres første seier etter fire strake tap. Ser man på tabellen virker ikke utfordringen uoverkommelig, for begge lag ligger langt nede på tabellen i Premier League 2 Division 1, med kun ett poengs forskjell.

Vi noterer dermed noen interessante talking points før kamp, både med tanke på Wharton og JRC, men også om nevnte Leonard og for eksempel Ash Phillips kan vise seg fram.
Kampstart er klokken åtte, norsk tid.