U-notiser

Publisert 9/17/2019 av Øystein Thorsen

Tap igjen for U23, og Magloire returnerer fra Rochdale.

BRSCN skrev tidligere om at Rovers Ladies har utfordringer i Women’s Championship, og dessverre går det trått for gutta i U23 også. Sesongens femte kamp ble gjennomført på Goodison Park, og selv om Billy Barrs utvalgte en stund så ut til å dra det lengste strået, ble det i stedet tap mot Everton.
Dermed er tre tap etter fem kamper fasiten.

Vertene hadde tatt ledelsen i første omgang, men Rankin-Costello utlignet kun minutter etter hvilen. Og etter utligningen begynte pila å peke mot Blackburn, men unggutta maktet ikke ha is i magen og være giftige nok i avgjørende situasjoner. I stedet var det Everton som grep muligheten når den oppsto. 2-1.
Billy Barrs analyse er at gutta må lære seg å være på rett sted, til rett tid, og forhåpentligvis er opplevelsen på Goodison noe de kan lære av.

Tyler Magloire vakte oppsikt mot slutten av forrige sesong da han fikk debutere for førstelaget, og viste tendenser i kampene han fikk. Mindre ble ikke nysgjerrigheten etter at vi fikk rapporter om at 20-åringen er raskere enn Kylian Mbappe.  
Dermed var det mange som tenkte at han skulle få fortsette utviklingen som backup for forsvarsrekka, der han kunne komme inn ved behov og passende anledning.

Slik ble det ikke da Mowbray sendte ham på utlån til Rochdale, der han skulle få prøve seg ut sesongen. Oppholdet har dessverre blitt langt kortere enn planlagt da unggutten har pådratt seg en alvorlig lyskeskade som holder ham borte fra spill i opp til fire måneder. 
Vi krysser fingrene for at Magloire blir fort frisk, og at skaden ikke setter utviklingen hans nevneverdig tilbake.