Transferrykter


Publisert 27.06.2019 av Kristin Kongsjorden
Sommerens overgangsvindu har vært tregt så langt for Rovers, med kun én signering på plass. Mowbray regner med dette vil ta seg opp i løpet av kort tid.

Rovers leter etter tilgjengelige overgangsmål, men sjefen innrømmer at det har vært vanskelig å få til noen avtaler så langt. Overgangsmarkedet har til nå vært ganske rolig i Championship, mye grunnet usikkerhet på managersiden hos noen lag, samt at en del lag har usikker økonomi.

Mowbray forventer at ting kommer til å ta seg opp rimelig snart, når klubbene nå returnerer til pre-season foran seriestart den 3.august. Overgangsvinduet lukker fem dager senere. Så langt er Stewart Downing eneste tilskuddet til Rovers-stallen, men det er fortsatt 10 klubber som ennå ikke har signert en eneste spiller.

Det ryktes at Jack Payne skal være ønsket både av Rovers og Birmingham. Den 24 år gamle midtbanespilleren var på lån hos Bradford sist sesong, og kontrakten hans med Huddersfield går ut denne sommeren. Payne var på lån hos Rovers i 2018, og fikk da 18 kamper for laget i League One. 

Også Middlesbrough-spilleren Paddy McNair er linket til Rovers. McNair er et produkt av akademiet til Manchester United og han fikk 24 opptredener for Manchester-klubben. Han ble solgt til Sunderland i 2016 for £5,5 millioner, og spilte 25 kamper for dem før ferden gikk videre til Middlesbrough. Den defensive midtbanespilleren har kun startet sju kamper der, og vært på banen i 16 kamper totalt. McNair er en allsidig spiller, og selv om han foretrekker å spille sentral midtbane, kan han også bekle midtstopperposisjon, samt høyre back. Også Sheffield United, Derby og Celtic skal være ute etter McNairs signatur. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: