Transfer sladder


Publisert 09.05.2019 av Erlend Karlsen
- Premier League klubber ønsker Dack og Lenihan.

Silly season er allerede i gang og vi ser litt på slags sladder som går rundt foreløpig :

- Bradley Dack skal være ønsket av både Crystal Palace og West Ham, men en prislapp på 18 millioner pund skal være skremmende for London klubbene. 

- Nyopprykkede Sheffield United sies å være interessert i midtstopper Darragh Lenihan, en sum på 5 millioner nevnes for den irske midtstopperen.

- På den innkommende fronten så nevnes Josh Vela. Vela har bekreftet at han kommer til å forlate Bolton etter nedrykket. 25 åringen kan bekle både en plass på midtbanen og høyreback. Dette er nok en ganske svak link, den er begrunnet med at vi har hatt interesse for Vela tidligere.

På slutten tar vi med et par navn som nevnes blant de engelske supporterne. John Ruddy fra Wolverhampton blir nevnt. Ruddy er nå blitt 32 år gammel og har mistet plassen sin mellom stengene hos Ulvene, en habil konkurrent til Raya. Et annet navn er Benjamin Whiteman fra Doncaster. Whiteman (22) er midtbanespiller og ble nylig kåret til årets spiller i Doncaster. Whiteman skal visstnok allerede ha hatt en prat med Tony Mowbray. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: