Tøff treningsleir venter spillerne


Publisert 26.06.2019 av Kristin Kongsjorden
Spillerne kommer virkelig til å få kjørt seg mens de er i Østerrike, og vil blant annet få gjensyn med en av øvelsene fra fjorårets opphold.

De fysiske trenerne vil få noen svar etter at uken i Østerrike er over. Et hardt program venter spillerne, og spesielt én av øvelsene skal gi en tidlig indikasjon på hvordan formen til spillerne er. I tillegg til en vanlig blanding av løping, doble økter og trening med ball, vil spillerne også møte igjen en tøff øvelse fra i fjor. Ved treningsanlegget i Oberward-distriktet skal spillerne fullføre fem 500-meters løp rundt en spesiallaget bane. Det er en heftig 15 minutters øvelse, hvor de må løpe runden på under 90 sekunder, hvile i 90 sekunder, og så gjenta det samme fire ganger. 

Sjefen for det fysiske apparatet hos Rovers, Chris Rush, er kjent for å pushe sine spillere helt i grenseland for hva de tåler i pre-season, og mener dette må til for at de skal være best mulig rustet til sesongåpningen mot Charlton Athletic.

I tillegg til at det skal jobbes med spillernes fysiske form, er treningsleiren også en ypperlig anledning til å gjenforenes med sine lagkamerater, hvor de kan trene sammen i et lukket og tett miljø og på den måten få jobbet godt med lagånden foran en ny sesong.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: