Tøff start for Nyambe og Namibia


Publisert 29.06.2019 av Kristin Kongsjorden
Etter to spilte kamper i gruppespillet ligger Namibia sist i gruppen sin med null poeng i Africa Cup of Nations-turneringen.

Ryan Nyambe fikk sin første mesterskapskamp for Namibia i åpningskampen mot Marokko sist søndag. Den kampen endte med 1-0-tap, og heller ikke i går skulle det gå veien for Namibia da de møtte Sør-Afrika. Sistnevnte vant 1-0, i en kamp Namibia måtte vinne for å ha reelle muligheter for avansement. I siste kamp venter Elfenbenskysten, som står med en seier og ett tap så langt i turneringen. Nyambe, som meldte seg for landslagsspill for sitt opprinnelsesland så sent som i april i år, har spilt samtlige minutter for Namibia så langt i turneringen.

Også Leutwiler er på landslagsoppdrag for øyeblikket. Han deltar i Gold Cup for Canada, og kan potensielt få spille kvartfinale når de skal opp mot Haiti i kveld. Begge land har kommet seg videre fra gruppespillet, og kveldens oppgjør vil avgjøre hvilket av landene som når en semifinale. Canada har slått Martinique 4-0 og Cuba hele 7-0, men gikk på et tap mot Mexico mellom de to sterke seirene. Leutwiler har ikke vært på banen i de tre kampene så langt, men håper på å få spille når laget hans spiller på NRG Stadium i Houston, Texas i kveld. En annen tidligere Rovers-spiller, Junior Hoilett, er også med i Canadas tropp.

Vi ønsker både Nyambe og Leutwiler lykke til videre i turneringene. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: