To nominasjoner til novemberpriser


Publisert 06.12.2017 av Kristin Kongsjorden
Både vår manager og vår kaptein er nominert til månedlig pris for november.

I dag ble det klart hvem som er nominert til de ulike prisene for november. Etter en suksessrik november for Rovers, er både vår kaptein og forsvarskjempe, Charlie Mulgrew, og vår manager, Tony Mowbray, nominert for priser, henholdsvis månedens spiller og månedens manager i League One.

Mulgrew har hatt en meget god måned, både med det defensive arbeidet han har lagt ned, men også for sine offensive bidrag med hele fire ligamål. Han satte blant annet to straffer, mot Oxford United og Bristol Rovers, i tillegg til å score på et fint frispark i 4-2-seieren mot Blackpool. Mulgrew er for tiden den mestscorende forsvarsspilleren i landet med syv nettkjenninger.

Mulgrew kjemper mot Wigan Athletics midtbanespiller Max Power som har gjort sakene sine godt, med blant annet to målgivende fra corner, Scunthorpe Uniteds målvakt Matt Gilks, som bare slapp inn ett mål forrige måned, og Oxford Uniteds spiss Wes Thomas, som scoret tre ganger i november.

Det er tredje måned på rad at en Rovers-spiller er nominert til Sky Bets Player of the Month-pris, etter at Richie Smallwood var nominert i september, og Bradley Dack i oktober.På managersiden er det ikke rart at Tony Mowbray er nominert. Manageren vår har ledet laget til fire seire av fire mulige i ligasammenheng forrige måned, hvorav tre seire på bortebane. Den solide seiersrekken ser slik ut:

Bury - Blackburn 0-3
Oxford - Blackburn 2-4
Blackburn - Bristol Rovers 2-1
Blackpool - Blackburn 2-4

Mowbray kjemper mot Scunthorpe Uniteds Graham Alexander, som også har ledet laget sitt til seier i alle sine kamper forrige måned, Portsmouths manager Kenny Jackett og Walsalls Jon Whitney.

Det er for øvrig andre gang denne sesongen at Mowbray har blitt nominert til månedens manager. Forrige gang var i september, men da var det Shrewsburys Paul Hurst som trakk det lengste strået.

Vinnerne av prisene vil bli annonsert fredag morgen. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: