To mann nærmere friskmelding

Publisert 10/19/2017 av Øystein Thorsen

Forhåpentligvis får Mowbray flere alternativ til helgens kamp.

Paul Downing og Corry Evans var å se på treningsfeltet i dag, og kan med det muligens melde seg på som kandidater til helgens tropp mot Portsmouth. Begge har gått glipp av Blackburns to siste kamper på grunn av problemer med hamstring og ankel.
Det gjenstår å se hvordan treningen går i morgen, fredag, før en avgjørelse om kamp kan tas.

Lancashire Telegraph minner om at laget har holdt nullen i de tre kampene som MK Dons-spiller Downing har vært på banen. 
Uten engelskmannen har ikke den bakre fireren sett like bra ut.
Evans på sin side har utviklet et lovende samarbeid med Smallwood, så dette kan være en konstellasjon å gjeninnføre.

- Dette var deres første trening (etter skadene), og begge kom greit i fra det, sier Mowbray til lokalavisa. Nå får vi se hvordan kroppen reagerer på treningen, det gikk jo ikke så bra for Corry i forrige uke, legger sjefen til.
- Hvis Paul kommer tilbake, og vi holder nullen i tre kamper på rad, da er det sannsynlig at vi savnet ham i de siste kampene, avslutter en tilsynelatende spøkefull Mowbray. 

Med dette ligger troppen an til å være så godt som skadefri, så da gjenstår det bare å identifisere spillerne med best form og kampvilje. Alle kamper ser ut til å være like tøffe i League One, så det gjelder å sette sammen et lag med 100% fysikk og rett innstilling.

BRSCN kommer tilbake med mere info om kampen fredag.