Terminlista er klar


Publisert 20.06.2019 av Øystein Thorsen
Som tidligere antydet starter vi hjemme.

The Football League har satt opp lista over kamper for kommende sesong, så nå er det bare å finne fram kalenderen å notere datoer. Det hele sparkes i gang lørdag 3. august på Ewood mot nyopprykkede Charlton Athletic. 
På en måte et takknemlig oppgjør å starte med, men samtidig en vrien kamp siden Charlton stiller opp uten noe å tape.

Helgen etter blir det bortekamp på Craven Cottage, når Fulham er vertskap. Fulham rykket som kjent ned fra Premier League, så det blir ikke en lett kamp, i tillegg til at Mowbray har Carabao Cup å tenke på, som spilles kun dager etter.
De to andre nylig nedrykkede lagene - Cardiff og Huddersfield - besøker Ewood i løpet av høsten, henholdsvis 24. august og 19. oktober.  

Uka etter Huddersfield-kampen finner vi sesongens første lokaloppgjør når Preston North End er vertskap den 26. oktober. Returoppgjøret på Ewood spilles 11. januar.

I desember blir det hektisk - og ikke minst relativt lange reiser - med først en midtukekamp i Wales mot Swansea, for så å ta turen til Bristol City kun tre dager senere, henholdsvis 11. desember og 14. desember. 
Boxing day blir derimot hjemme, mot Birmingham City, mens nyttårskampen spilles borte mot Nottingham

I likhet med desember blir også februar krevende, da det er satt opp sju kamper i løpet av 29 dager. 

For de som vil feire påska på balløya kan man stille inn siktet mot Cardiff på langfredag, fulgt av hjemmekamp mot West Bromwich Albion på andre påskedag.

Ganske nøyaktig ni måneder etter seriestarten, lørdag 2. mai avsluttes sesongen borte mot en annet nyopprykket lag, nemlig Luton Town. Dette blir det første ligaoppgjøret mot Luton siden 1982.
Sesongens siste hjemmekamp spilles uka før, 25. april, mot Reading. 

Her er oppsettet i sin helhet:
 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: