Tap mot Hertha Berlin


Publisert 16.11.2019 av Erlend Pettersen
U-23 laget tapte sin første kamp noensinne i Premier League International Cup.

I går kveld var det duket for et lite comeback i Europa for Blackburn når U-23 laget spilte sin første kamp noensinne i Europa sammenheng mot tyske Hertha Berlin. Dessverre så endte kampen på Ewood Park med et fortjent 2-0 tap.

Førsteomgangen var relativt jevnt, uten at noen av lagene skapte det helt store. I den andre omgangen visste gjestene fra Berlin hvem som var sjefen og når hjemmelaget ikke byr opp til dans så måtte det ende med tap. Gjestene fikk hyll på byllen først i det 78. minutt og kontret inn det andre målet langt inne i overtiden.

U-23 manager Billy Barr var dønn ærlig at de møtte et bedre lag og tapte med det fortjent. Spesielt skuffende var den andre omgangen, men Barr skulle hjem å analysere kampen og der av se litt på hvordan gjestene spilte fordi de spiller annerledes enn lag fra England. Gjestene ble støttet av imponerende 50. tilreisende fra Tyskland.

Tidligere i måneden tapte Hertha Berlin 2-1 hjemme mot Benfica og ligger med det på toppen av tabellen med tre poeng, det samme som Benfica. Derimot så har Hertha spilt to kamper, mens Blackburn og Benfica står med en kamp. Newcastle spiller sin første kamp hjemme mot Benfica 22. november, mens Rovers neste er hjemme mot Benfica den 25. november.

Kampfakta fra Ewood Park:

Rovers u-23: Hilton, Whitehall, Paton, Davenport, Barnes, Carter, Rankin-Castello, Mols (K) (Brennan, 86), Samuel, Butterwoth, Chapman.

Ubenyttete reserver: Eastham, Evans, Boyomo, Pike, Saadi, Burns.

Hertha Berlin u-23: Klatte, Nganham, Ernesto, Fuchs (K), Pfeiffer ( Gayret, 70), Bretschneider, Baak, Pronichev ( Westmuller, 46), Kiprit, (Ramic, 86), Dardai, Dirkner.

Ubenyttete reserver: Wild, Morack, Kastrati.

Mål: Ernesto P, 77, Gayret T, 95.

Gule kort Rovers: Butterworth, Chapman.

Gule kort Hertha Berlin: Ramic.

Dommer: Benjamin Speedie.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: