Talent signerte


Publisert 14.03.2020 av Erlend Pettersen
En lovende unggutt signerte sin første profesjonelle kontrakt fredag.

I disse stusselige tider er det en glede å kunne skrive om noe positivt. I går kunne klubben bekrefte at unggutten Jake Garrett signerte sin første profesjonelle kontrakt med klubben som strekker seg til sommeren 2022. Garrett har akkurat feiret sin 17-års dag, og har allerede spilt for England U-15 og U-16.

Han vil gå inn i troppen til U-18 laget. 17-åringen har slitt med skader denne sesongen, og har ikke deltatt i U-18 lagets flotte FA-cup bragder som har tatt dem til semifinalen der de skal møte Manchester City. Til tross for sin unge alder så har Garrett debutert for U-23 laget i møtet med Stoke i mars i fjor, så dette er en spiller Rovers har troen på.

Garrett er inne i sitt åttende år etter å ha kommet til klubben i en alder av 9. Spilleren har sett mange lovende spillere slå seg opp i klubben noe som gir han motivasjon at han er en av de neste som skal klare det. 

Heldigvis så takket Garrett nei til Manchester United som har jaktet han en stund. Med slike holdninger så kan han fort bli en helt på Ewood Park i fremtiden. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: