Swansea 1 - 1 Blackburn

Publisert 12/12/2019 av Erlend Karlsen

- Seiersrekken brutt.

Seiersrekken stoppet opp i går, men Rovers tok med seg 1 poeng i en tøff bortekamp i Wales. Med litt flaks så hadde man stukket av med alle poengene på slutten av kampen.

Tony Mowbray gjorde noe han aldri hadde gjort før som Rovers manager, han mønstret nemlig det samme laget i 4 kamp på rad.

Rovers fikk en pangstart på kampen da Danny Graham satte inn 0-1 allerede etter 4 minutter etter et flott angrep. Men ledelsen skulle ikke holde så altfor lenge, mellomste bror av Ayew gutta fikk rimelig upresset heade inn 1-1 fra corner etter 11 minutter.

Hjemmelaget var stort sett det beste laget gjennom kampen, men Rovers var farlige på kontringer og kunne fort stukket avgårde med alle poengene i sluttminuttene. Første sjanse var da Sam Gallagher hadde en fin soloprestasjon, men hans skudd gikk rett på keeper. Like etterpå var Holtby litt for sent ute etter at Armstrong hadde forsert nedover venstrevingen på kontring.

Begge lag avsluttet kampen med 10 mann på banen, først fikk hjemmelaget utvist Tom Carroll etter 2 gule kort, det andre gule kortet kunne virke bittelitt billig. Bare 10 minutter etter at Carroll måtte forlate banen, skulle Bradley Dack lide samme skjebne. Man følte at dette kortet hadde ligget litt i luften en stund og dommer Jeremy Simpson kunne knapte vente med å få opp kortet. Her burde kanskje Mowbray og co vært frempå litt tidligere og plukket Dack av banen.

Men alt i alt et fortjent bortepoeng og Rovers er nå ubeseiret på 5 kamper, til helgen venter Bristol City på bortebane.

Slik stilte lagene :

Swansea City: Woodman, van der Hoorn, Grimes (c), Celina (Kalulu, 78), Carroll, Surridge, Ayew, Roberts, Bidwell, Byers, Cabango.

Innbyttere: Nordfeldt, Fulton, McKay, Baston, Wilmot, Naughton.

Mål: Ayew, 11.

Gule kort: Carroll, 32, 57

Rødt kort: Carroll, 57.

Rovers: Walton, Nyambe, Lenihan (c), Adarabioyo, Downing, Travis, Evans (Holtby, 64), Armstrong, Dack, Rothwell (Bennett, 56), Graham (Gallagher, 71)

Innbyttere: Leutwiler, Johnson, Brereton, Buckley.

Mål: Graham, 4