Straffet Queens Park Rangers

Publisert 11/3/2018 av Erlend Pettersen

Meget viktige poeng i en svak fotballkamp.

Det ble en veldig lite seer verdig oppgjør mellom Blackburn og QPR i ettermiddag, men et straffespark fra Rovers maestro, Bradley Dack var forskjellen på lagene da hjemmelaget vant 1-0.

Rovers klatret opp til en fin, fin åttende plass på Championship tabellen, mens gjestene fra London ramlet ned til en 11. plass. Det var for øvrig Rovers som gikk ut i hundre og etter kun 40 sekunder burde Danny Graham sendt hjemmelaget i ledelsen, men Lumley i Rangers buret vant den duellen.

Mens iFollow seerne var lydløse eller bildeløse så jaget hjemmelaget ledermålet, men en overivrig dommer og dårlige valg ødela mulighetene. Gul kortene satt løs fra dommerens side, noe som frustrerte både fans og spillere fra begge lag.

Bortelaget fikk muligheten på frispark knappe halvtimen inn i kampen, men Wells sendte ballen over tverrliggeren. På overtid kunne nok en gang Graham sendt hjemmelaget opp i ledelse, men han traff elendig på ball og ballen trillet ut til målspark.

De 13294 tilskuere og 564 fra London fikk se en meget svak start av den andre omgangen. En halvsjanse kom i det 51. minutt når både Dack og reed fikk skudd blokkert. Kampen fortsatte uten underholding, men i det 68. minutt holdt en klarering fra Lenihan å gå i eget nett, men ballen gikk via Williams og så utenfor. Bortelagets største sjanse ble skapt av hjemmelaget sier egentlig det meste hvor farlig Rangers var denne ettermiddagen i Lancashire.

Men ut av det blå så kom innbytter Berereton inn i feltet og ble tatt og dermed straffespark fem minutter før slutt. I Mulgrews fravær, var det Rovers sin maestro Bradley Dack som sendte ballen inn i mål og Rovers opp i en 1-0 ledelse.

Kampen ebbet ut med 1-0 seier til Blackburn som vant på en meget svak dag, men poengene kan bli meget viktige når man skal oppsummere i mai måned.

Neste kamp er også hjemme når Rotherham gjester Ewood Park kommende lørdag. Begge lagene er nyopprykket og begge har gjort sine saker ganske så bra. Rotherham slo Rovers sin siste nemesis, Swansea med 2-1 i ettermiddag.