Stoppet tapsrekken

Publisert 2/23/2019 av Erlend Pettersen

Men nok en gang så ødela Blackburn mulighetene for tre poeng.

Blackburn dro til St. Andrews med fire strake tap, og de kom seg unna med 2-2 derav, månedens første og siste poeng ett faktum. Isolert sett så er uavgjort bra, men når man tar ledelsen i det 85. minutt skal man klare å ta alle poengene. Dessverre så skjedde det som ofte skjer, motstanderen utlignet minutter etterpå.

Rovers startet den første omgangen fælt. Den første store sjansen kom i det 9. minutt kom etter at frispark ble headet mot Raya i Rovers målet, men et tigersprang fra spanjolen hindret ledelse til The Brums. Fem minutter etterpå holdt Raya å gi hjemmelaget en gavepakke når han slapp ballen mellom hendene og ballen hadde retning inn i mål, men Raya fikk bokset vekk ballen. Men to minutter etterpå var det nok en personlig feil fra bortelaget når Bell mistet ballen til Jutkiewicz som fant Adams. Adams kunne enkelt skyte ballen i det lengste hjørnet til en utrustende Raya. 1-0.

Rovers kom litt mer inn i kampen og når Dack fant Graham med en fin stikker i det 33. minutt skulle Graham ha utlignet, men dessverre så kom spissen litt for sent.

Hjemmelaget kunne gå inn til garderobepraten med en 1-0 ledelse, mens Mowbray nok en gang måtte finne fram noe magisk i bortegarderoben.

Den andre omgangen startet med at kaptein Mulgrew skaffet seg gult kort for holding. Bortelaget var bedre med nå og i det 52. minutt slo Mulgrew et hjørnespark som gikk rett inn og utligningen var et faktum.

Mulgrew med sitt tredje mål fra hjørnespark!

Bortelaget hadde mye ball uten å skape det helt store, mens hjemmelaget var giftige når et vaklende Rovers forsvar gjorde det vanskelig for seg selv. Derimot så skulle Graham sende gjestene i ledelsen i det 83.minutt når skuddet gikk via målvakten og inn. Skulle Rovers klare å skaffe seg tre viktige poeng?

Dessverre så gikk det som det nesten bruker å gå på slutten når Adams utlignet knappe to minutter, etter nok en gang svakt kollektivt forsvarsspill.

Gjestene fikk en enorm mulighet to minutter av overtiden når Armstrong satte fart og kom seg ned til dødlinjen der han leverte et flott innlegg på bakerste som Dack satte utenfor. Der skulle alle poengene blitt med hjem til Lancashire.

Kampen ebbet ut med poengdeling og nok en gang måtte Rovers gå skuffende av banen, men heldigvis med den ene poenget denne gangen.

Rovers skal på tur også neste helg når vi gjester desperate Rotherham som trenger poeng i bunnen. Alle vet at Rovers er de hjelpeløse hjelper...