Spiss på vei inn


Publisert 30.01.2019 av Øystein Thorsen
Ingen røyk uten ild, og i så fall kan vi forvente en angriper.

Transfervindut stenger i morgen, torsdag, og slik rykter og rapporter har utviklet seg de siste par dagene virker det hevet over tvil at Blackburn jobber intenst med å forsterke angrepsrekka. 
Klubben har for det alle meste gjort sakene sine godt i Championship, og ligger nå kun tre poeng fra playoff-plass, så folket på Ewood - og i India - ønsker tydeligvis å gi laget en så god sjanse som mulig til å avslutte serien med stil.

For å få til dette har en gammel kjenning som Sam Gallagher blitt nevnt, men også Britt Assombalonga. Sistnevnte virket ved første øyekast urealistisk, på grunn av svimlende prislapp og høy lønn, men bookmakerne vender det døve øret til pessimistiske funderinger.

Oddschanger minner oss om at spilleren ikke akkurat er et førstevalg i Boro, og nettstedet hevder nå at Tony Pulis kan tenke seg å låne ut spissen. 
Til tross for liten spilletid på Riverside har Assombalonga allikevel scort syv ganger i serien, og to i cupen, noe som faktisk gjør ham til toppscorer i klubben.
Om Blackburn kan lokke ham til Ewood gjenstår å se, for det er mange om Britt-beinet.

Ytterligere en spiss, i form av Southamptons Charlie Austin, dukker i dag opp blant rapportene. Blant annet skriver nettstedet Football League World om dette, og igjen er det lån det snakkes om. 
FLW legger til at Stoke tydeligvis også er interessert i 29-åringen, men de bedømmer at Blackburn har en bedre sjanse en de rød- og hvitstripete
Austin er jo kjent som en spiss som scorer og scorer, ikke minst i Championship, så med ham på topp bør sjansene for ytterligere avansement på tabellen absolutt forsterkes.

Sjekker man Twitter kan det derimot se litt mindre lyst ut med tanke på Austin, i alle fall hvis man skal tro på @Transferchanger som ikke bare nevner Stoke, men som i tillegg gir Aston Villa 1/1 i odds for at spissen skal ende i Birmingham. Stoke sine muligheter bedømmes til 4/1, Leicester nevnes også til 10/1, før Blackburn tildeles 12/1. 
Så vi får nok ta det som en ren bonus og overraskelse hvis Charlie finner veien til Lancashire.

Slik Lancashire Telegraph forstår situasjonen er verken Assombalonga eller Austin førsteprioritet for Mowbray. Direktør Waggott uttaler at klubben og eierne er forberedt på å støtte Mowbray økonomisk, men foreløpig er det altså ikke nødvendig for direktøren å bla opp for nevnte spillere. 
Om det er Gallagher eller en ukjent spiss som Mowbray jakter fremgår ikke tydelig, dermed kan det bli noen spennende timer frem til vinduet stenger, og BRSCN følger med på utviklingen etter beste evne. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: