Slaget om Bauer er tapt


Publisert 19.06.2019 av Øystein Thorsen
Forsvareren har blitt jaktet i et år - uten resultat.
Tyske Patrick Bauer er en spiller som Mowbray åpenbart har hatt et godt øye til, helt siden i fjor sommer da det til og med ble fremført minst to bud til Charlton. London-klubben sto dog mot fristelsen, noe som resulterte i at de klarte opprykk fra League One. 
Men etter fullført sesong sa midtstopperen at han ville bort fra The Valley.

I dag melder Lancashire Telegraph at spilleren har truffet et valg i klubbjakten, og valget falt på en av våre naboer, nemlig Preston North End. 26-åringen, som scorte det avgjørende målet i playoff-finalen mot Sunderland blir da å finne på Deepdale de neste tre årene - i alle fall hvis kontrakten fullføres.

Dermed står Mowbray på stedet hvil i forhold til å forsterke en tropp som behøver friskt blod. Naturligvis stiller man seg da spørsmålet hvem som kan fungere som et alternativ til Bauer, og en gammel kjenning i form av Grant Hanley har som kjent allerede dukket opp på radaren. Selv om Hanley var populær på Ewood i sin tid er det allikevel litt laber stemning rundt en eventuell gjenforening.
I hvert fall hvis vi ser på Mowbray sine uttalelser.

Sjefen var nemlig i snakk med lokalavisa tidligere i uken der spørsmål om Hanley dukket opp.
- Vi har lister med A, B og C-spillere, men vi ønsker så klart ikke å gå i detalj på det. Han (Grant Hanley) er en spiller vi har snakket om, men mest som et alternativ vi har i bakhodet.
Om Mowbray uttaler seg slik fordi han ikke er særlig interessert, eller om han prøver å roe ned, slik at Norwich ikke prøver å presse opp verdien av en avtale, vet vi ikke.

Det er uansett veldig stille hva gjelder overganger, noe som vi betrakter med tiltagende uro.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: