Skrekkelig måned


Publisert 24.02.2019 av Erlend Pettersen
Men nå ser man fram i mot mars måned.

Januar måned var en stor opptur for de blåhvite etter en svak julemåned. Mowbray og Armstrong tok prisene for beste manager og angrepspiller for januar etter fire seire i ligaen, samt bra spill mot Newcastle i FA-Cupen. Men så kom februar.

  • Brentford v Rovers, 5-2, tap.
  • Rovers v Bristol City, 0-1, tap.
  • Reading v Rovers, 2-1, tap.
  • Rovers v Middlesbrough, 0-1, tap.
  • Birmingham v Rovers, 2-2, uavgjort.

 

Som dere ser av resultatene så klarte man kun å plukke med seg ett poeng av 15. mulige. Spesielt kjedelig er at man roter bort fryktelig mange poeng på slutten av kampene. Når man nå skal gå inn i mars måned ligger man på en 14. plass med 44. poeng og ni poeng fra en kvalifiseringsplass, mens man har en solid margin til nedrykksstreken med 14. poeng.

Mars måned

Når man skal prøve å se framover noe man må gjøre når man er supporter av Rovers så skal vi i BRSCN se litt på mulighetene som kommende måned gir. 

  • Lørdag 02.03.2019 klokken 16.00: Rotherham v Rovers, sendes på iFollow.
  • Lørdag 09.03.2019 klokken 13:00: Rovers v Preston, sendes på iFollow.
  • Tirsdag 12.03.2019 klokken 20:45: Rovers v Wigan, sendes på iFollow.
  • Lørdag 16.03.2019 klokken 16:00: Sheffield W v Rovers, sendes på iFollow.
  • Lørdag 30.03.2019 klokken 16:00: Aston Villa v Rovers, sendes på iFollow.

 

Når man skal prøve å analysere hvor man har størst poengmulighet så starter man mars måned mot nedrykkstruede Rotherham. Her skal man ha tre poeng, men når man vet historikken mot lag som jakter poeng i bunnen så kan man fort gå på en smell. Kamp nummer to er tidlig kamp mot rivalene fra Preston på Ewood Park. Gjestene er i kallas form og de tar fort alle poengene. Allerede tirsdagen etter er det nok en gang et lokaloppgjør når Wigan tar turen til Lancashire. Her skal det være tre poeng og det tror vi at vi skal klare.

Siste kampen før det blir en etterlengtet landskamp pause gjester vi ustabile Sheffield W på bortebane. Onsdagslaget har ansatt Steve Bruce og resultatene er på vei oppover. Her kan vi fort klare det ene poenget, noe vi må være fornøyd med. Mars avsluttes med et tøft borteoppgjør mot et Villa som har underprestert kraftig denne sesongen. Her tror BRSCN at vi klarer å sjokkere både våre egne og Villa fansen med å ta alle poengene.

Fasiten får vi fortløpende i de kommende ukene. Hva tror du?

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: