Skadesituasjonen før Stoke-kampen


Publisert 29.11.2019 av Øystein Thorsen
Som alltid er det noen spørsmålstegn.

Det ble som kjent en godt gjennomført kamp mot Brentford, og det til tross for at Mowbray i forkant av kampen kunne avsløre at 4-5 spillere var helt på kanten med stive bein og småskader. 
Dermed ble det også gjort fire endringer i forhold til laget som startet mot Barnsley.

Det var allikevel bare én spiller som forsvant helt ut av troppen, nemlig Sam Gallagher. I dag kan Lancashire Telegraph informere om at veteranene Downing og Graham er blant spillerne som Mowbray også måtte vurdere. Begge har hatt ankel-problemer, og i hvert fall Graham sto over nesten alle treningene i landslagspausen.
På bakgrunn av dette kunne Mowbray fortelle til lokalavisa at de er i gruppa som skal evalueres for spill.

- Stewy Downing er 35, Danny Graham er 34, og de legger ned mye arbeid når de er på banen, så vi får se hvordan de føler seg, sa sjefen om de to eldste i troppen. 
Et annet stort spørsmålstegn fra Brentford-kampen handler om Ryan Nyambe, som måtte forlate banen. Det var lett å tenke seg at backen hadde pådratt seg en strekk, men det later til å være langt mindre dramatisk, da lokalavisa i dag skriver at det kun handlet om krampe.
- Vi må vente og se om vi risikerer Ryan, var Mowbrays beskjed, samtidig som han antydet at det er låret og hamstring det handler om.

Apropos hamstring så er det nettopp den delen av anatomien som satte Gallagher ut av spill tidligere i uken. 
- Jeg snakket med ham og spurte hva som er vitsen med å ta sjansen hvis han har kjenning i hamstringen, forklarte Mowbray. 
Hvor vidt spissen kan være en kandidat mot Stoke ble det derimot ikke sagt noe om, men det er vel nærliggende å anta at Gallagher kan trenge litt mere tid

Til slutt nevner vi Williams, som later til å ha kommet seg raskere enn forventet. Allikevel er han tydeligvis ikke en kandidat for lørdagens tropp.
- Derrick blir ikke vurdert, han har ikke trent med de andre ennå, og må gjennomføre en hel økt før han er aktuell. Forhåpentligvis er han med mot Derby neste uke.

BRSCN kommer tilbake med Championship Norges vurdering av kampen. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: