Skadeoppdatering


Publisert 26.11.2019 av Øystein Thorsen
Mange usikre kort før Brentford-kampen.
Lancashire Telegraph rapporterer i ettermiddag om situasjonen for troppen før morgendagens hjemmekamp mot Brentford, og det er dessverre en del spillere som må vurderes helt inn i det siste før kampstart. 
Heldigvis er det ett og annet lyspunkt også

For å begynne med det positive: Ryan Nyambe skal være klar, etter sykdommen han pådro seg på vei hjem fra tjeneste for Namibia. Blant andre lyspunkt - selv om det ikke handler om morgendagens tropp - er at Tyler Magloire er tilbake i lett trening, etter at låneoppholdet hos Rochdale fikk en brå avslutning da han gikk på en skade tidlig i League One-sesongen.

Blant andre spillere som er ute nevnes få ved navn.
- Vi har fire eller fem spillere som er helt på håret, uttalte Mowbray. Men Ryan har en sjanse, han trente i hvert fall i går, så det er en sjanse for at han blir med
En som nevnes er Rothwell, som fikk problemer med leggmuskulaturen i kampen mot Barnsley
- Vi unngikk en større skade på Rothwell gjennom å ta ham av banen sist, forklarte sjefen.
Uten at det ble sagt direkte, ser det ut til at den gode Joe er ute mot Brentford.

- Spillerne ønsker å spille, men fysioterapeutene har indikert røde varsellamper på noen av dem. Det handler for det meste om stramme muskler etter helgens kamp, kunne Mowbray utdype, samtidig som han noe spøkefullt sa at de har pakket spillerne inn i bomull for å få dem klare. 
Med fokus på forsvaret er det ikke bare Magloire som trener. Også Williams er i gang.
- Derrick Williams gjennomførte lett jogging sammen med fysioterapeutene, noe jeg tolker som at han ikke er så langt unna laget. Forhåpentligvis kan han sprinte på torsdag, og i så fall kan han være en kandidat mot Stoke på lørdag.

Mowbray innrømte at det er et stadig dilemma om man skal være forsiktig, eller sjanse når en viktig spiller er i gråsonen. 
- Skal vi sette en småskadet spiller på benken? Er man da nødt til å bytte ham inn og skaden slås opp risikerer man at man plutselig bare er ti mann på banen.
Avslutningsvis sa Mowbray at spillerne selv må kjenne etter. 
- Vi snakker med dem individuelt, så må de bare være ærlige om hvor de står. 
BRSCN kommer tilbake med fullt preview for kampen


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: