Sheff Wed 4 - 2 Blackburn

Publisert 3/17/2019 av Erlend Karlsen

- Defensivt mareritt.

Blackburn forsatte i samme spor som før og leverte en forferdelig kamp defensivt. Sheffield Wednesday fikk hele 4 baller inn bak Raya i går og da hjelper det lite at vi selv scorer 2.

Tony Mowbray gjorde 2 endringer på laget som slo Wigan 3-0 på Ewood Park tidligere i uken. Joe Rothwell fikk en etterlengtet start og erstattet Adam Armstrong, mens Corry Evans kom inn for Amari'i Bell. Det var også plass for unggutten John Buckley på benken.

Hjemmelaget tok ledelsen etter bare 10 minutter da en svak inngripen fra Derrick Williams førte til at Steven Fletcher enkelt kunne sette inn 1-0. Rovers hevet seg noe og var kanskje det bedre laget en periode, men fikk ikke mål.

Ut i den andre omgangen var Blackburn igjen helt fraværende defensivt og Nuhiu fikk stå helt umarkert og heade inn 2-0. Craig Conway tente et lite håp for Rovers med sin redusering etter et flott forarbeid av Rothwell, men det håpet ble slukket like fort etter nok en defensiv blunder. Forsvaret til Rovers slet med å klarere en ball inn i feltet og Iorfa fikk sette inn 3-1 for hjemmelaget. Som om det ikke var nok at forsvaret hadde tabbet seg ut skulle nå også Raya vise seg frem. Spanjolen slapp en dårlig avslutning fra Marco Matias under seg, keepertabbe og dermed 4-1. Elliott Bennett skulle få pynte litt på resultat etter glimrende forarbeid av Bradley Dack, men nærmere kom ikke Blackburn. Man skulle tro at 2 mål på bortebane skulle holde til minst 1 poeng, men den gang ei.

Nok et tap og de defensive problemene bare fortsetter.

Det er bare Notts County i hele ligasystemet i England som har sluppet inn mer mål enn oss på bortebane denne sesongen, de har sluppet inn 43 mot våre 42.

Wednesday: Westwood, Palmer, Fletcher (Nuhiu, 58), Bannan, Winnall (Matias, 55), Lees (c), Reach, Hutchinson (Pelupessy, 9), Iorfa, Hector, Aarons.

Innbyttere: Dawson, Fox, Thorniley, Boyd.

Mål: Fletcher, 10, Nuhiu, 60, Iorfa, 81, Matias, 86.

Gule kort: Fletcher, 39, Winnall, 52, Aarons, 74, Lees, 81.

Rovers: Raya, Reed (Conway, 55), Nyambe, Magloire, Williams, Bennett (c), Travis, Evans (Buckley, 68), Rothwell, Dack, Graham (Armstrong, 68).

Innbyttere: Leutwiler, Smallwood, Brereton, Nuttall.

Mål : Conway, 73, Bennett, 88.

Dommer: James Linington