Seriestart lørdag! Husk medlemskapet


Publisert 22.06.2019 av Erlend Pettersen
Vi rundet akkurat nå 160 hovedmedlemmer, mens vi har flotte 47 familiemedlemmer. Følger du etter?

Sesongen 2018/19 er over for både oss og Blackburn. Vi i BRSCN har virkelig fått ting til å stemme når vi har en økning på 38.2% i medlemsmassen fra sesongen 2017/18 noe som gleder oss i BRSCN. Det er spesielt to årsaker til økningen og det er at vi lanserte VIPPS i fjor sommer. Det er spesielt gledelig å se økningen i familiemedlemskap. Dere gjør en flott jobb der ute å rekrutterer nye Rovers-fans!

Vi endte sesongen 2018/19 med. 223 medlemmer og hele 70. familiemedlemskap. Vi håper alle gir oss muligheten også kommende sesongen. Uten dere er BRSCN ikke noe!

For kommende sesong vil vi trekke ut 2. drakter om vi havner over 200. medlemmer innen 20. august. Nytt for året er at vi tar med familiemedlemskapet inn i trekningen, sånn at vi gjør familiemedlemskapet enda mer attraktivt. Medlemskortet blir sendt ut i slutten av september.

Priser for sesongen: 2019/2020:

  • Medlemskap ordinær: 100,- kroner.
  • Familiemedlemskap; 50,- kroner per medlem. NB! Må ha ordinært medlemskap som vi kan knytte familiemedlemskapet til.
  • Medlemskap utland: 100,- kroner.

 

Det er flere måter å betale inn medlemskapet, men det absolutt letteste er å bruke Vipps. Søk opp Blackburn Rovers Supporter`s Club Norway eller vippsnummer: 505491.

Du kan også bruke PayPal, nettbank eller den virkelig på den gamle måten; giro.

Vi søker også nye medarbeidere til vårt nyhetsteam, markedsansvarlig, SoMe ansvarlig, redaktør Uncle Jack`s, supportertur-leder eller har du noe du vil holde på med? Ta kontakt med vår leder: Espen Sjetne: Espen.sjetne@gmail.com

Vi gleder oss til en spennende sesong og vi håper å se deg som medlem også sesongen 2019/2020.

Mvh styret/ BRSCN

 

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: