Seier til U23-laget


Publisert 05.03.2019 av Kristin Kongsjorden
Johnsons mannskap vant 3-1 mot West Ham i går kveld, og Chapman fikk 90 sårt trengte minutter.

Som for førstelaget, har også reservelaget hatt en svak sesong så langt. De ligger på 9.plass i Premier League 2 divisjon 2, og har kun vunnet 6 av sine 18 kamper så langt. I går møtte de West Ham, som også sliter i nedre halvdel av tabellen.

Damien Johnson var meget godt fornøyd etter gårsdagens gode prestasjon, som endte med en 3-1-seier over West Ham United. Målene ble scoret av Charley Doyle, Joe Nuttall og Ben Brereton, og seieren gjør at laget kom seg litt lengre bort fra nedrykksstriden. 

Etter kampen var det en fornøyd Johnson som snakket med klubbens offisielle nettsted.

- West Ham er et godt lag, og vi hadde det veldig tøft mot dem hjemme på Ewood (1-3), så vi visste at det ville bli en tøff kamp for oss i Dagenham. 

- Jeg må gi full honnør til guttene, for i dag var de ekstremt profesjonelle og det ble en fullt fortjent seier til slutt.

- Det var vanskelige forhold i dag, og det var vanskelig for de tekniske spillerne på begge lag. Banen var bedre på Southport og det var i tillegg en ekkel vind som gjorde at vi til tider måtte ta frem andre kvaliteter.

- Jeg fokuserer ikke på det å beholde plassen, men jeg vet at vi har en konkurransepreget gruppe som ønsker å vinne hver kamp vi spiller. Det er personlig stolthet i gruppen, men det kommer flere tøffe kamper videre i sesongen.

- Vi viste karakterstyrke, disiplin og modenhet, noe som vil gi oss en fordel resten av sesongen. 

Fire spillere fra førstelaget var med i gårsdagens oppgjør. Nuttall og Brereton fikk begge en scoring, og Harry Chapman, som kjemper seg tilbake i form etter skade, fikk sin første hele kamp for reservelaget. I tillegg spilte midtbanespilleren Jacob Davenport. Johnson la til at han er imponert over kvartettens bidrag i de kampene de har deltatt for reservelaget.

- De fire guttene har kommet ned og bidratt og har den riktige mentaliteten, og har gjort ting riktig. De har kvalitet, og det er selvfølgelig kjedelig at ikke Stefan Mols og Jack Vale får spilt, men for meg har mentaliteten de fire seniorguttene bidrar med vært helt fantastisk. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: