Sam Gallagher er klar


Publisert 13.07.2019 av Øystein Thorsen
Det hadde lagt i korta en stund, og nå er det offisielt.
Det er en entusiastisk spiss som returnerer til Ewood, om vi skal tro klubbens nettsted. Vi lærte å kjenne - og like - angriperen da han var på lån i 2016-17-sesongen, og nå har det altså blitt comeback for 23-åringen.
Denne gangen på fast basis

Etter oppholdet i Blackburn fikk han prøve seg på et annet utlån, da i Birmingham, men selv etter å ha forsøkt og utfordre førstelaget i Southampton forrige sesong sier Gallagher nå at han alltid hadde lyst på en andre sjanse i Blackburn.
- Det er fantastisk å være tilbake, og det er noe jeg har hatt lyst til skal skje helt siden jeg avsluttet lånet sist, er spissens egne ord.
- At det endelig ble noe av føles strålende. Stemningen i klubben, følelsen av å gå omkring på treningsfeltet. Det er som at jeg aldri forlot stedet egentlig.

Forrige gang Gallagher akslet en Blackburn-trøye ble det 12 mål, men det kan fort bli flere denne gangen.
- Når jeg var her sist kom Tony inn mot slutten av sesongen, og alle visste da at det var noe bra som hadde skjedd, forklarer 23-åringen og fortsetter med å si at det er stort for en spiller å kjenne at man er en del av planen. 
- Det var også en viktig grunn for meg til å komme tilbake. 

Vi ønsker Gallagher velkommen tilbake, og ser fram til å se hva han kan få til, nå som sesongen starter med Mowbray, og ikke slik som sist da en langt mindre kapabel manager holdt i rattet.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: