Rykter og forsvarspill

Publisert 9/16/2019 av Øystein Thorsen

Mulig free transfer, og noen ord fra Lenihan.

Vi begynner med sistnevnte som har snakket med Lancashire Telegraph om kanskje den største utfordringen laget hadde forrige sesong: å holde nullen. Særlig borte hadde laget det ekstra vanskelig, noe man lett kan se i statistikken, da Blackburn var det laget som slapp inn flest mål på bortebane.
På bakgrunn av dette er Lenihan ute etter revansje.

- Som forsvarer ligger det stolthet i å klare og holde buret rent, på samme måte som at angripere ønsker å score mål, forklarer iren. 
- Manageren har påpekt hvor mange mål som ble sluppet inn forrige sesong, og at vi må forbedre oss, så vi står på for å få så mange clean sheets som mulig, forsikrer forsvareren til lokalavisa, og legger til at mot West Brom ble det gjort feil, men mot Millwall nå i helgen luket de unna feilskjær. 

Forsvaret har holdt tett i fire av syv kamper så langt denne sesongen, noe som må kunne kalles for en god start. 
Og det later til å være avgjørende, for i de kampene de har sluppet inn mål har de også tapt
- Det er 11 spillere på banen som forsvarer som én, det er ikke bare meg og Derrick, minner Lenihan om. 
Så det er bare for laget og fortsette med fullt fokus, hvis vi i det hele tatt skal våge å håpe på playoff

Lenihan kunne lørdag notere sin kamp nummer 150 for Blackburn, samtidig som begivenheten ble markert med tre poeng, en flott assist til Dack og null baklengs. 
En trivelig helg for 25-åringen vil vi tro.

Det ryktes fra nettstedet Sport Witness at den tyske midtbanespilleren Lewis Holtby er på radaren til Mowbray. Tyskeren var senest i Hamburg SV, men sto uten kontrakt i juli, noe som gjør at han ikke omfattes av overgangsreglene.
Midtbanespilleren er godt kjent med engelsk fotball etter å ha spilt både i Tottenham og Fulham. 

42 kamper og tre mål ble det for Tottenham, før han var fem måneder på lån hos Fulham der det ble 13 kamper og ett mål. Tre ganger har han representert Tyskland, så 28-åringen har en ålreit CV. 
Hvor vidt det er noe i ryktene, eller om vi i det hele tatt skal ha flere midtbanespillere, gjenstår å se.