Rykter i forkant av januarvinduet

Publisert 12/11/2018 av Kristin Kongsjorden

Det svirrer rykter rundt to konkrete spillere som kan være aktuelle. Kanskje er dette et tegn på at klubben begynner å forberede seg på livet etter Dack.

Det blir spennende å se hva Rovers klarer å få til i løpet av januarvinduet, og hvem som eventuelt forlater klubben. I følge Sky Sports News skal de, sammen med ligakollega Preston North End og skotske Rangers, være interessert i Gillinghams spiss Tom Eaves. Eaves har scoret hele 13 mål så langt i ligaen, og troner med det på toppen av toppscorerlisten i League One. Den sterke spissen har totalt 14 mål på 26 kamper, og det for et lag som ligger helt nede på 16.plass. Slike prestasjoner går sjelden upåaktet hen, og det er ikke overraskende at det kan bli kamp om hans signatur.

I tillegg melder The Sun via The Star, at Rovers også skal være interessert i å få til en låneavtale med Southamptons Sam Gallagher. Den 23 år gamle spissen har ennå til gode å få sjansen hos The Saints i Premier League denne sesongen, da klubben har mange gode alternativer i hans posisjon. De kan derfor være interessert i å sende spilleren på lån, slik at han får regelmessig spilletid. Siden han alt har et låneopphold bak seg i Rovers, kan dette kanskje være aktuelt for ham med en retur til Ewood. Gallagher var på utlån hos Rovers i 2016/17-sesongen, og gjorde det bra under oppholdet sitt med 11 mål på 43 kamper, i det som var en trøblete sesong for laget.

Selv om Danny Graham har gjort saken sine bra denne sesongen, kan det hende klubben ønsker å ha god dekning i 33-åringens posisjon, da det er en lang og tøff sesong. Adam Armstrong har også vært kjekk å ha så langt, men det å eventuelt få Gallagher i tillegg, kan gi klubben ekstra kraft i angrepsspillet.

Det negative med slike rykter er at det kan bety at klubben ser for seg at Bradley Dack forsvinner. Det har lenge vært spekulasjoner rundt 24-åringens fremtid, og det gjør det neppe mindre aktuelt når han fortsetter å prestere jevnlig på et høyt nivå. Gallagher er imidlertid ikke samme spilletype som Dack, så det blir nok uansett et savn å miste en spiller av hans kaliber. 

Uansett hva klubben eventuelt tenker med eventuelle signeringer, vil nok begge disse kunne være spillere som kan hjelpe klubben oppover på tabellen.