Rovers-spillere med i kveldens EM-kvalifiseringskamper


Publisert 09.09.2019 av Kristin Kongsjorden
Både Skottland og Nord-Irland har med seg en Rovers-spiller i sine EURO 2020-kvalifiseringskamper i kveld.

Det er ventet at både Corry Evans og Charlie Mulgrew blir å se på banen i kveld for sine respektive landslag, i to svært viktige kamper i EM-kvalifiseringen.

Evans, som var kaptein da Nord-Irland slo Luxembourg i en vennskapskamp i helga, vil få sin 54. landskamp om han entrer banen mot Tyskland i kveld. Kampen, som spilles på Windsor Park i Belfast, vil vise hvilket av de to topplagene i gruppe C som er det beste. Med seier i kveld vil Nord-Irland ha hele seks poeng ned til neste lag, og fortsette sin ubeseirede rekke med kamper i gruppe C, der de har vunnet både hjemme og borte mot Hviterussland og Estland så langt.

Charlie Mulgrew, som for tiden er på utlån hos Wigan Athletic, er med i Skottlands tropp som skal møte Belgia hjemme på Hampden Park. 33-åringen vil få sin 43.kamp dersom han får spilletid i kveld. Steve Clarkes mannskap gikk på et knepent tap mot Russland hjemme på fredag, og deres sjanser for å kvalifisere seg til EM vil bli små dersom de taper kveldens oppgjør mot Belgia, som for øvrig endte på tredjeplass i VM i 2018. De røde djevlene leder også gruppa si, med fem seire av fem mulige, mens Skottland ligger på fjerdeplass med tre tap og to seire fra sine fem første kamper.

Vi ønsker både Corry og Charlie lykke til i kveld! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: